Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS - Programul Dezvoltare Locala > Noutati  > FRDS a lansat apelul Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc

FRDS a lansat apelul Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc

FRDS, in calitate de Operator de Program pentru Programul Dezvoltare locală, finantat din Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, a lansat miercuri, 12 decembrie 2018, apelul de propuneri de proiecte Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc.

Apelul vizeaza cresterea gradului de incluziune sociala a copiilor si tinerilor din Romania si va finanta proiecte care vor contribui la asigurarea accesului acestora la o educatie de calitate, echitabila si incluziva, in raport cu nevoile fiecaruia. Proiectele finantate vor fi implementate la nivel regional sau national si se vor adresa copiilor si tinerilor in situatii de risc de abandon scolar/ parasire timpurie a scolii si celor cu cerinte educationale speciale (CES). Solicitantii eligibili sunt entitatile publice si organizatiile neguvernamentale (ONG).

Termenul limita de depunere a proiectelor este 4 aprilie 2019. Intreaga documentatie aferenta apelului este disponibila AICI.