Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS - Programul Dezvoltare Locala > Noutati  > Seminar informativ regional adresat entităților din regiunile de dezvoltare Nord-Est și Sud-Est interesate să depună proiecte în cadrul apelului Educatie incluziva pentru copii si tineri în situații de risc

Seminar informativ regional adresat entităților din regiunile de dezvoltare Nord-Est și Sud-Est interesate să depună proiecte în cadrul apelului Educatie incluziva pentru copii si tineri în situații de risc

FRDS organizează în dată de 19 februarie 2019, la Iaşi, un seminar informativ regional adresat entităţilor din regiunile de dezvoltare Nord-Est şi Sud-Est interesate să depună proiecte în cadrul apelului Educaţie incluziva pentru copii şi tineri în situaţii de risc, lansat în luna decembrie 2018 (detalii despre apel).
Evenimentul îşi propune să ofere participanţilor informaţii specifice privind condiţiile de finanţare a proiectelor ce urmează a fi depuse în cadrul apelului menţionat. Persoanele interesate să participe la seminar sunt rugate că, până la data de 11 februarie 2019, să completeze formularul de înscriere, disponibil aici (link inactiv).

Precizăm că, în cazul în care vor fi mai multe solicitări de participare decât numărul de locuri disponibile, participanţii vor fi selectaţi în ordinea înscrierii, limitându-se participarea mai multor reprezentanţi ai aceleiaşi organizaţii/ instituţii. Doar persoanele selectate vor primi o invitaţie oficială, care va cuprinde informaţii detaliate privitoare la eveniment. Menţionăm că niciun cost aferent participării la eveniment nu este suportat de organizatori.