Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS - Programul Dezvoltare Locala > Noutati  > Proiectul „Intervenții integrate replicabile pentru locuire incluzivă și combaterea marginalizării în Zona Metropolitană Cluj”, la lansare. Urmărește LIVE conferința online

Proiectul „Intervenții integrate replicabile pentru locuire incluzivă și combaterea marginalizării în Zona Metropolitană Cluj”, la lansare. Urmărește LIVE conferința online

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj organizează joi, 12 noiembrie 2020, conferința de lansare ONLINE a proiectului „Intervenții integrate replicabile pentru locuire incluzivă și combaterea marginalizării în Zona Metropolitană Cluj” (Pata 2.0) finantat prin Programul Dezvoltare locala si EEA and Norway Grants.

În cadrul conferinței vor fi prezentate obiectivele strategice, acțiunile și activitațile proiectului, care are două scopuri principale:

  • reducerea disparităților de locuire, sociale și economice dintre comunitățile defavorizate din zona Pata-Rât și populația majoritară din Cluj-Napoca
  • combaterea riscului excluziunii sociale în rândul altor familii sărace din Zona Metropolitană Cluj.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Ambasadei Norvegiei la București, ai finanțatorului, ai Operatorului de Program – Fondul Român de Dezvoltare Socială, reprezentanți ai partenerilor din proiect, ai instituțiilor și organizațiilor neguvernamentale interesate, precum și membri ai echipei de implementare.

Evenimentul este transmis LIVE si il puteti urmari pe contul de Facebook al Programului Dezvoltare locala si pe YouTube.

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 4.271.498 euro oferit de Norvegia prin Granturile Norvegiene în cadrul Programului Dezvoltare Locală.

–>> citește mai multe informații despre proiect