Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS - Programul Dezvoltare Locala > Evenimente  > Seminar informativ online adresat entităților interesate să depună proiecte în cadrul celei de-a doua runde de finanțare a apelului Creșterea incluziunii și abilitarea romilor

Seminar informativ online adresat entităților interesate să depună proiecte în cadrul celei de-a doua runde de finanțare a apelului Creșterea incluziunii și abilitarea romilor

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS), în calitate de Operator al Programului “Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor” (Dezvoltare locală), finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, organizează joi, 4 februarie 2021, un seminar informativ adresat entităților interesate să depună proiecte în cadrul celei de-a doua runde de finanțare a apelului de proiecte Creșterea incluziunii și abilitarea romilor.

Apelul de proiecte Creșterea incluziunii și abilitarea romilor (6 ianuarie – 15 aprilie 2021) are o alocare financiară totală de 7.806.133 de euro și vizează finanțarea de proiecte menite să crească accesul romilor la servicii de calitate, în domenii precum asistență socială, educație, ocupare, sănătate și locuire, respectiv să contribuie la combaterea oricărei forme de discriminare a romilor și la îmbunătățirea gradului de abilitare a acestora (empowerment), în special în rândul femeilor și tinerelor rome, a experților și liderilor romi.

Evenimentul își propune să ofere participanților informații specifice privind condițiile de finanțare a proiectelor ce urmează a fi depuse în cadrul apelului.

Seminarul va avea loc online, joi, 4 februarie 2021, începând cu ora 10.00, și va fi transmis în direct, pe canalele Programului Dezvoltare locală de YouTube și Facebook. Ulterior evenimentului, materialele prezentate în cadrul seminarului vor fi accesibile pe pagina web aferentă Programului Dezvoltare locală, la secțiunea Resurse.

Orice persoană interesată va putea urmări transmisia în direct a evenimentului, prin accesarea următoarelor linkuri:

și va putea adresa întrebări pe marginea documentației de apel, pe tot parcursul evenimentului, prin transmiterea lor sub formă de comentarii la transmisia în direct, pe canalul pe care urmărește evenimentul. Echipa FRDS va prelua întrebările adresate și va răspunde acestora fie în direct, pe parcursul evenimentului, fie în scris, ulterior, prin răspuns la comentariul (întrebarea) persoanei respective.

Recomandăm tuturor celor interesați să participe la seminarul informativ să studieze în prealabil, cu atenție, întreaga documentație aferentă apelului (textul apelului, ghidul aplicantului, formatul cererii de finanțare și al bugetului, anexe), disponibilă aici: