Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS - Programul Dezvoltare Locala > Evenimente  > Seminarul de identificare de parteneri din Statele Donatoare pentru proiecte de incluziune a romilor nu va mai avea loc

Seminarul de identificare de parteneri din Statele Donatoare pentru proiecte de incluziune a romilor nu va mai avea loc

Marți, 7 februarie 2021, a fost termenul-limită de înscriere la seminarul de identificare de parteneri pentru proiecte de incluziune a romilor derulate în parteneriat de entități din România și Islanda, Liechtenstein și Norvegia (Statele Donatoare) planificat a fi organizat în data de 25 februarie 2021. Având în vedere faptul că până la această data nu s-a înscris nicio entitate eligibilă din Statele Donatoare, în conformitate cu anunțul făcut initial, FRDS este nevoit să anuleze evenimentul.

Menționăm că persoanele interesate pot fi sprijinite de FRDS în eforturile individuale pe care le vor face pentru identificarea de potențiali parteneri de proiect din Statele Donatoare. În acest sens, pe contul de Facebook al Programului Dezvoltare locală, puteți urmări înregistrarea seminarului informativ dedicat apelului Cresterea incluziunii si abilitarea romilor, eveniment în care au fost prezentate informații despre modul în care FRDS facilitează relațiile bilaterale dintre entitățile din România și Islanda, Liechtentestein și Norvegia. De asemenea, prezentarea susținută în cadrul seminarului este disponibilă în format .pdf pe pagina web a Programului Dezvoltare locală. Cei interesați în a fi sprijiniți în identificarea unei entități potențial partenere, ne pot scrie la bilaterale@frds.ro, sau cere clarificări la info@frds.ro.