Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS - Programul Dezvoltare Locala > Noutati  > Programul TechSoup România, resursă digitală pentru organizațiile neguvernamentale din România

Programul TechSoup România, resursă digitală pentru organizațiile neguvernamentale din România

Organizațiile neguvernamentale care derulează proiecte în cadrul Programului Dezvoltare locală pot avea acces la importante resurse digitale și de tehnologie, prin accesarea Programului TechSoup România. Acest program este o inițiativă globală nonprofit de creștere a capacității ONG-urilor din România, sprijinind misiunea acestora prin oferirea de servicii și produse software și de training în modul de folosire a tehnologiei. 

Peste 3.500 de organizații nonprofit din România fac deja parte din Programul TechSoup România, având acces gratuit sau cu reduceri importante la:

  • produse software de tipul sistemelor de operare Windows, suite de productivitate Office: Word, Excel, Power Point, editare documente și imagini Adobe, soluții de securitate Bitdefender și Symantec etc.
  • soluții pentru munca colaborativă de tipul ZOOM, Box și Asana
  • e-mailuri profesionale Google Suite și Microsoft Office 365
  • traininguri si resurse gratuite de învățare pentru ONG-uri
  • instrumente de promovare și fundraising Google Adgrants, prin Google for Nonprofit și Airbnb Social Impact Experiences.

Subliniem că organizațiile neguvernamentale care derulează proiecte finațate în cadrul Programului Dezvoltare locală nu au niciun fel de obligativitate de a se înregistra în Programul TechSoup România. În cazul în care doresc să utilizeze serviciile sau produsele digitale furnizate prin Programul TechSoup România în cadrul proiectelor finanțate în cadrul Programului Dezvoltare locală, acest lucru va fi realizat cu respectarea regulamentelor SEE și Norvegiene și a legislației naționale în vigoare.

Aflați mai multe despre Programul TechSoup România și despre cum vă puteți înregistra organizația în Programul TechSoup România, urmând legăturile de mai jos: