Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS - Programul Dezvoltare Locala > Noutati  > Ultima rundă de finanțare organizată în cadrul Programului Dezvoltare locală se închide pe 14 octombrie 2021

Ultima rundă de finanțare organizată în cadrul Programului Dezvoltare locală se închide pe 14 octombrie 2021

A rămas mai puțin de o lună până la termenul-limită de depunere a proiectelor în cadrul apelului ”Intervenții prioritare pentru comunitățile rome”. Reamintim faptul că proiectele se depun exclusiv online, până la data de 14 octombrie 2021, ora 17:00. Pentru a nu întâmpina dificultăți tehnice generate de suprasolicitarea sistemului, recomandăm încărcarea documentelor cu o zi sau două înainte de termenul limită.

Nu uitați că o primă etapă, obligatorie, în depunerea proiectelor o reprezintă deschiderea unui cont online. Acest demers trebuie finalizat până pe 11 octombrie 2021, ora 17:00, prin transmiterea unei solicitări în acest sens, la adresa de e-mail office@frds.ro. Cei interesați găsesc toate detaliile privitoare la procesul de depunere online a proiectelor în procedura publicată împreună cu documentația apelului (anexa G la Ghidul aplicantului).

Clarificări pe marginea documentației de apel pot fi solicitate până pe 29 septembrie 2021, la adresa de e-mail info@frds.ro. Cei interesați pot consulta și lista celor mai relevante întrebări și răspunsuri adresate până acum serviciului help-desk, listă care urmează a fi actualizată periodic, până la sfârșitul lunii septembrie.