Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS - Programul Dezvoltare Locala > Noutati  > FRDS are în vedere prelungirea termenului limită de depunere a proiectelor în cadrul apelului „Intervenții prioritare pentru comunitățile rome”

FRDS are în vedere prelungirea termenului limită de depunere a proiectelor în cadrul apelului „Intervenții prioritare pentru comunitățile rome”

Pentru a da șansa cât mai multor organizații interesate să depună proiecte în cadrul apelului „Intervenții prioritare pentru comunitățile rome”, Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) ia în considerare prelungirea cu cca. 4 săptămâni a termenului limită de depunere a propunerilor de proiecte în cadrul apelului. Prelungirea se va face prin publicarea unui corrigendum la documentația de apel, prin intermediul căruia va fi stabilită cu exactitate noua dată limită de depunere a cererilor de finanțare. Cei interesați sunt invitați să urmărească periodic pagina web și conturile de social media ale Programului Dezvoltare locală, pentru a afla detalii în acest sens.

Reamintim faptul că apelul „Intervenții prioritare pentru comunitățile rome”, ultima rundă de finanțare organizată în cadrul Programului Dezvoltare locală, a fost lansat în data de 15 iulie 2021 și este finanțat prin intermediul Granturilor SEE 2014-2021. Termenul limită stabilit inițial pentru depunerea propunerilor de proiecte în cadrul apelului este 14 octombrie 2021.