Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS - Programul Dezvoltare Locala > Noutati  > Campania #OurStories, povești care inspiră finanțate de Granturile SEE și Norvegiene

Campania #OurStories, povești care inspiră finanțate de Granturile SEE și Norvegiene

De zeci de ani, Granturile SEE și Norvegia ne-au unit cu o misiune comună: construirea unei Europe ecologice, democratice și incluzive. De la proiecte comunitare la scară mică până la inițiative naționale reformatore, am lucrat împreună pentru a face diferența. Dar în spatele fiecărui grant, al fiecărui succes, se află o poveste care așteaptă să fie spusă.

Campania #OurStories, demarată de Granturile SEE și Norvegiene, include povești inspiratoare din proiectele finanțate în toată Europa de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Dar care este povestea ta?

Poate că ești un student care a experimentat un program de schimb care a schimbat viața. Poate că ești un antreprenor a cărui idee inovatoare a fost adusă la viață, datorită unui grant. Sau poate faci parte dintr-o comunitate care a văzut schimbări tangibile din eforturile noastre colective. Fiecare narațiune este o dovadă a misiunii noastre comune și a puterii incontestabile a colaborării.

Acesta este un apel adresat tuturor celor care au făcut parte din călătoria Granturilor SEE și Norvegiei.

Să-i inspirăm pe alții. Experiențele tale pot motiva nenumărați alții să se alăture misiunii noastre, să creadă în schimbarea pe care o creăm împreună.

Prin evidențierea realizărilor noastre colective, nu doar celebrăm succesele noastre trecute, ci și pregătim scena pentru etapele incredibile care vor urma.

Împreună, poveștile noastre pot reprezenta însăși esența Granturilor SEE și Norvegiei – lucrând împreună pentru o Europă mai puternică.

România și Norvegia își unesc forțele pentru a aborda provocările legate de migrație!

Sprijinit financiar de Granturile Norvegiene, proiectul „Îmbunătățirea sistemului național de azil și migrație”, derulat de Inspectoratul General pentru Imigrări în cadrul Programului “Afaceri interne”, îmbunătățește răspunsul României la afluxurile de refugiați, acordând prioritate grupurilor vulnerabile. România este acum mai bine echipată să facă față unui aflux mare de migranți vulnerabili care vin peste granițele lor și îi întâlnesc cu umanitate și demnitate.

#Poveștile noastre așteaptă să fie spuse. Îl vei împărtăși pe al tău? Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn pentru mai multe.