Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS - Programul Dezvoltare Locala > Noutati  > Servicii de help-desk pentru cei ce pregătesc proiecte pentru cele două apeluri active

Servicii de help-desk pentru cei ce pregătesc proiecte pentru cele două apeluri active

Pregătiți un proiect pentru apelurile Creșterea incluziunii și abilitarea romilor (runda a doua) sau Drepturile omului – implementare la nivel național? Vă reamintim că, în cazul în care aveți nevoie de clarificări pe marginea prevederilor documentației de apel, puteți apela la serviciile de tip help-desk disponibile la nivel de Program. Solicitările de clarificări se trimit la adresa de e-mail info@frds.ro, un operator help-desk urmând să vă transmită un răspuns în maxim 72 de ore de la primirea acestora.

Până acum, serviciul help-desk a recepționat și soluționat 65 de solicitări pentru apelul Creșterea incluziunii și abilitarea romilor (runda a doua), respectiv 20 pentru apelul Drepturile omului – implementare la nivel național. Reaminitim faptul că, în conformitate cu Ghidul aplicantului, cererile de clarificări se primesc până cel târziu cu 10 zile înainte de termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte, respectiv până la 25 martie 2021 (inclusiv) în cazul apelului Drepturile omului – implementare la nivel național și până la 31 martie 2021 (inclusiv) în cazul apelului Creșterea incluziunii și abilitarea romilor (runda a doua).

După aceste date, cei care mai au nelămuriri pot consulta listele de întrebări și răspunsuri aferente celor două apeluri, disponibile pe pagina web aferentă Programului (https://dezvoltare-locala.frds.ro/), la secțiunile dedicate fiecărui apel. Aceste informații sunt actualizate periodic de serviciul help-desk, reflectând cele mai frecvente și relevante cereri de clarificări primite de Operatorul de Program. Recomandăm consultarea acestora înainte de adresarea unei noi întrebări, pentru că răspunsul dorit ar putea să se regăsească deja în aceste documente.

Menționăm că întrebările ce vizează verificarea eligibilității sau evaluarea de conținut a parteneriatului, ideii și activităților de proiect, rezultatelor așteptate etc. nu pot face obiectul clarificărilor adresate serviciului help-desk.

        Consultă lista actualizată de întrebări și răspunsuri aferente apelului de proiecte Creșterea incluziunii și abilitarea romilor (runda a doua)
        Consultă lista actualizată de întrebări și răspunsuri aferente apelului de proiecte Drepturile omului – implementare la nivel național

Fotografie creată de Maksim Goncharenok, de la Pexels